Från 864 kr / natt

Banana Fansea Resort

Rating: 0
Hotell i Samui, Thailand
Bild från Banana Fansea Resort, Hotell i Thailand

Detta Chaweng Beach Resort ligger på stranden. Fishermans Village, Stora Buddha-statyn och Grandfather Rock är sevärdheter i området. Banana Fansea Resort har utomhuspool, spa-badkar och en barnpool. Detta fyrstjärniga Chaweng Beach har massage-och behandlingsrum. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar tillgång till höghastighetsinternet, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och bar vid poolen. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Personalen kan ordna turné hjälp.

Hotellet erbjuder dessutom presentbutiker/tidningskiosker, tvättmöjligheter och en trädgård. Tv:n är utrustade med kabeltv och betalfilmer. Rummen har telefoner i rummet. Rummen har kaffe/te kokare/bryggare. Badrummen har dusch/badkar och hårtork. Hotellet erbjuder dessutom luftkonditionering, minibar och luftkonditionering. Rummen är tillgängliga från loftgång.Karta och adress till Banana Fansea Resort

Adress & vägbeskrivning

Adress
201 Moo 2 Chaweng Beach Road, Tumbol Bophut
84320 Samui

Latitude: 9.523369789123535
Longitude: 100.057998657226600


Väder för Samui

Genomsnittstemperatur för Samui, Thailand
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Samui under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Samui. Alla siffror är i Celcius.