Från 0 kr / natt

High Life Bungalow

Rating: 3
Bild från High Life Bungalow, Hotell i Thailand

Läge för High Life Bungalow
High Life Bungalow ligger nära stranden i Koh Phangan, nära Haad Chao Phao Beach, Haad Yao Beach och Haad Son. I närheten av High Life Bungalow ligger även Ban Chalok Beach och Laem Son Lake.

High Life Bungalow erbjuder:
High Life Bungalow har pool utomhus och barnpool. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Denna resort vid stranden har både en bar och restaurang på hotellet.Gäster har bland annat tillgång till en terrass, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds gratis parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på High Life Bungalow
Rummen på hotellet har även balkonger. De 32 luftkonditionerade rummen på High Life Bungalow har gratis flaskvatten och hårtork. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.Karta och adress till High Life Bungalow

Adress & vägbeskrivning

Adress
85/5 Moo 8
84280 Koh Phangan

Latitude: 9.772269999999999
Longitude: 99.963336000000000


Väder för Koh Phangan

Genomsnittstemperatur för Koh Phangan, Thailand
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Koh Phangan under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Koh Phangan. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Koh Phangan

Charu Bay Villas
Rating: 3.5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 0 kr / natt