Från 269 kr / natt

Laem Din Hotel Samui

Rating: 0
Hotell i Ko Samui, Thailand
Bild från Laem Din Hotel Samui, Hotell i Thailand

Detta Chaweng Beach Hotel ligger nära stranden. Fishermans Village, Stora Buddha-statyn och Grandfather Rock är sevärdheter i området. Laem Din Hotel Samui har fitnessanläggning. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar företag, gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi, företagstjänster och teknik stödpersonal. Hotellet har en bar/lounge och affär med cafe. Gästerna erbjuds en gratis frukost och mottagning. Detta hotell erbjuder inom närliggande område (tilläggskostnad). Personalen kan ordna conciergetjänster, utflykts-och biljettassistans, expressincheckning och expressutcheckning kolla. Hotellet erbjuder dessutom presentbutiker/tidningskiosker, tvättmöjligheter och öppen spis i lobbyn. Detta är ett rökfritt hotell.

Laem Din Hotel Samui har 36 rum. Tv:n är utrustade med kabel-kanaler och fria filmkanaler. Rummen har gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi och telefon. Sängar har Select Comfort madrasser, duntäcken och kvalitetssängkläder. Rummen har kylskåp, kaffe/te kokare/bryggare och gratis buteljerat vatten. Badrummen har duschar och makeup-/rakspeglar.Karta och adress till Laem Din Hotel Samui

Adress & vägbeskrivning

Adress
3/57 Moo2, Chaweng, Bo Phut
84320 Ko Samui

Latitude: 9.524339675903320
Longitude: 100.056999206543000


Väder för Ko Samui

Genomsnittstemperatur för Ko Samui, Thailand
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Ko Samui under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Ko Samui. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Ko Samui

Laem Din Hotel Samui
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 269 kr / natt