Från 1 742 kr / natt

Hansar Samui

Rating: 0
Hotell i Ko Samui, Thailand
Bild från Hansar Samui, Hotell i Thailand

Fastigheten Nära Bopgut Village ligger bara 10 minuter från Islands internationella flygplats, är Hansar Samui ligger på den tropiska sträcka av gyllene sand och turkost vatten på Koh Samuis upp marknaden Bophut Bay, som erbjuder ett framsäte till livet på ön. En lugn promenad ner pittoreska kullerstensbelagda gågatan intill orten, är det livliga Fishermans Village med sina antika trä skyltfönster, chica kaféer och barer atmosfäriska havet. World Class Cuisine och Nya Luxsa Spa starkt fokuserad på att ge mat på högsta nivå, orten underskrift matupplevelse, har H Bistro en ny fransk Medelhavet menyn och exklusiv vinlista. Med utsikt över den gyllene sanden och det turkosblå vattnet i Koh Samuis upp marknaden Bophut Bay, erbjuder The förhöjda Chill Lounge en chic och trendig livsrum i hjärtat av hotellet. Vår Spa sätter stämningen för total avkoppling som erbjuder en lugn fristad som välkomnar och omfamnar varje gäst.

Svepa över havet och gratis Internet Hansar Samui erbjuder lyxigt, strand, stora rum med fri havsutsikt från alla rum och Supersize privata balkonger och oversize Dagbäddar för friluftsliv och underhållande.Karta och adress till Hansar Samui

Adress & vägbeskrivning

Adress
101/28 Moo1, Bo Phut Koh Samui, Suratthani
84320 Ko Samui

Latitude: 9.560850143432617
Longitude: 100.027999877929700


Väder för Ko Samui

Genomsnittstemperatur för Ko Samui, Thailand
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Ko Samui under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Ko Samui. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Ko Samui

Hansar Samui
Rating: 4.5

Boka direkt → Läs mer
Pris från 1 742 kr / natt