Från 105 kr / natt

De Vieng Hostel

Rating: 2
Bild från De Vieng Hostel, Hotell i Thailand

Läge för De Vieng Hostel
De Vieng Hostel ligger i Chiang Mai (Gamla stadskärnan), nära Wat Phra Singh, Chiang Mai City Arts & Cultural Center och Wat Chiang Man. I närheten av De Vieng Hostel ligger även Tha Phae-porten och Chiang Mais nationalmuseum.

De Vieng Hostel erbjuder:
En gratis frukost serveras varje morgon. Förutom hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och tvättmöjligheter har De Vieng Hostel gratis dagstidningar i lobbyn. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator. Gratis gästparkering finns på plats, men antalet platser är begränsat och dessa kan inte bokas i förväg. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på De Vieng Hostel
De Vieng Hostel har 10 rum med delat boende som inkluderar luftkonditionering. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Gästerna delar badrum. På begäran erbjuds även hårtork och strykjärn/strykbräda. Städning av rum utförs dagligen.Karta och adress till De Vieng Hostel

Adress & vägbeskrivning

Adress
103 Inthawarorot Road
50200 Chiang Mai

Latitude: 18.789536000000000
Longitude: 98.982909999999990


Väder för Chiang Mai

Genomsnittstemperatur för Chiang Mai, Thailand
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Chiang Mai under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Chiang Mai. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Chiang Mai

Baan Nai Wiang
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 0 kr / natt
Nonni Guesthouse
Rating: 2

Boka direkt → Läs mer
Pris från 87 kr / natt
Nap in Chiangmai
Rating: 3

Boka direkt → Läs mer
Pris från 281 kr / natt